Search
Close this search box.

Disclaimer

Copyright

Alle teksten, foto’s en video’s op deze website zijn gecreëerd door Expedition Anywhere en eigendom van Expedition Anywhere, tenzij anders vermeld. Niets op deze website mag zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming worden gekopieerd, overgenomen of gebruikt.

Heb je interesse in het gebruik van een foto of video van deze website? Neem dan contact op via info [at] expeditionanywhere.nl.

Actuele informatie

Dit online travel magazine wordt met veel zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat informatie op deze website onjuist of verouderd is. Denk bijvoorbeeld aan openingstijden, dienstregelingen of entreeprijzen. Expedition Anywhere kan hiervoor op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld en aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. 

Kom je in onze reisblogs informatie tegen waarvan je denkt dat het niet (meer) klopt? Dan stellen we het op prijs als je ons daarover een mail wil sturen op info [at] expeditionanywhere.nl. Zo kunnen wij de blog aanpassen en kunnen andere reizigers ook weer profiteren van de meest actuele informatie bij de voorbereiding van hun reizen.

Affiliate links

Expedition Anywhere werkt met affiliate links. Dit betekent dat wij een kleine vergoeding ontvangen wanneer jij via deze link een aankoop of boeking doet. Dit kost jou niets extra’s, maar je steunt onze website er wel mee. De inkomsten via deze links gebruiken wij om de kosten voor het onderhoud van Expedition Anywhere (deels) te dekken. Zo kunnen we jou blijven voorzien van gratis reistips en reisinformatie om het meeste uit jouw reis te halen.  

Samenwerkingen

Expedition Anywhere is een online travel magazine voor avontuurlijke, actieve en nieuwsgierige reizigers. Onze blogs zijn bedoeld om te laten zien dat, waar je ook heen gaat, je overal een avontuur van kan maken. Daarom zijn de blogs op deze website gebaseerd op onze eigen reiservaringen.

Voor jou als lezer is het goed om te weten dat wij volledig onafhankelijk zijn. Is er sprake van een samenwerking? Dan vermelden wij dat in het betreffende artikel. Samenwerkingen maken het voor ons mogelijk om de kosten van het onderhoud van deze website (deels) te dekken, om in Expedition Anywhere te investeren en om jou van reistips te voorzien. Ook bij samenwerkingen geven wij altijd onze eerlijke mening en bepalen wij zelf welke content wordt geplaatst. We werken bovendien alleen samen met bedrijven en merken die bij Expedition Anywhere passen.

Privacy

In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met de privacy van jou als bezoeker van deze website.  

Contact

Heb je na het lezen van onze disclaimer nog vragen? Stuur ons dan een mailtje op info [at] expeditionanywhere.nl.
Je vindt ons ook op Instagram, Facebook, Pinterest en Twitter.